zijkant striping
Keuze tussen kentekenhouders of -stickers met tekst.

Kiezen voor kentekenplaathouders of kentekenstickers met tekst?

Op zoek naar dé manier om jouw auto te personaliseren? En ben je er helemaal klaar mee om rond te rijden met dealer reclame op je kentekenhouder? Gepersonaliseerde kentekenhouders met tekst zijn dan de oplossing voor jou. Je kunt kiezen voor het vervangen van de bestaande kentekenhouder of het plakken van een kentekensticker, die de dealernaam compleet afdekt. In deze blog bespreken we beide opties, benoemen we de voor- en nadelen en concluderen we wat de beste optie is voor jou. 

Kentekenplaathouder met tekst vs. kentekensticker

De twee opties om je kentekenhouder te personaliseren hebben we voor jullie vergeleken. Het verschil zit hem vooral in de prijs en de bevestiging. 

Kentekenplaathouders met tekst

De meest gebruikte en bekende optie is de kentekenplaathouder met tekst. Standaard worden kentekenplaathouders bedrukt met de dealer naam van het autobedrijf waar jij je auto hebt aangeschaft. Tegenwoordig zijn kentekenplaathouders ook voor particulieren te personaliseren. Ze bieden een ideale manier om je bedrijf te promoten, mensen te laten lachen of om een andere boodschap over te brengen. Echter hebben kentekenplaathouders met tekst ook een aantal nadelen. 

 1. Prijs. Kentekenplaathouders zijn behoorlijk duur, vooral als je op zoek bent naar kwalitatieve houders. De goedkope aanbieders gebruiken kentekenplaathouders uit China, die niet duurzaam zijn en vaak snel hun kleur verliezen. 
 2. Bevestiging. Het bevestigen van een kentekenplaathouder kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Als je normaal gesproken niet sleutelt aan een auto, dan kan dit een vervelend klusje zijn. Je moet al bekend zijn met de bevestiging van een kentekenplaathouder, anders kan het zijn dat je schade toebrengt aan de auto. Als je graag een kentekenplaathouder wilt vervangen, laat dit dan door een expert doen. 

  Kentekenstickers met eigen tekst

  De nieuwste trend op het gebied van kentekenhouder personalisatie zijn de kentekenstickers. Een enorm voordelig en eenvoudig te bevestigen alternatief voor de kentekenplaathouder met tekst. Je ontvangt een lange zwarte sticker met daarop je eigen tekst, deze plak je eenvoudig onder het kenteken over de dealer tekst heen. Even aanduwen. En voilà je kentekenplaathouder is gepersonaliseerd. Je ziet niet dat het om een sticker gaat, het lijkt net alsof je de kentekenplaathouder vervangen hebt. In vergelijking met de traditionele kentekenplaathouders hebben de kentekenstickers wat voordelen. 

  1. Prijs. Kentekenstickers zijn veel voordeliger dan kentekenplaathouders.
  2. Eenvoudige bevestiging. Je plakt de kentekensticker simpelweg op de bestaande kentekenplaathouder. Even aanduwen en je kentekenplaathouder is gepersonaliseerd. Makkelijker kan niet..

  Conclusie

  Ben je van plan om je kentekenplaathouder te personaliseren? Overweeg dan eens het nieuwe, voordeligere alternatief: de kentekenstickers. Een stuk voordeliger, sneller en eenvoudiger te bevestigen. Deze stickers verkleuren niet, door de beschermlaag zijn de stickers niet gevoelig voor zonlicht en weerbestendig. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een kentekensticker met jouw eigen tekst en personaliseer je kentekenplaathouder. 

  Regresar al blog